Jump to content

Detalii despre comenzi / pluginuri / adminat.


Recommended Posts

  • Administrators

1. Despre pluginul cu poze ( amx_ss )
In acele 5 poze, cate face, o poza trebuie sa fie verde, 4 poze din ele trebuie sa aiba 199hp si o poza 100hp. Apare 199hp deoarece este o masura impotriva ANTI-SS-ului, daca jucatorul respectiv caruia i-am facut poze are anti-ss, anti-ss-ul reface pozele dezactivand imediat codurile ( wall-ul ) poze in care automat nu va aparea 199hp ci alt hp, 100hp sau mai putin (hp-ul normal). Din asta rezulta ca jucatorul detine ANTI-SS. In cazul in care nu apare HP-ul deloc se prea poate sa fie un bug, deci nu este neaparat anti-ss, astfel ca mai bine ii cereti WG-ul sa va convingeti daca este cazul.

2. Despre amx_gag
In aceasta comanda nu aveti cum sa puneti "motivul gagului" insa aveti o alta facilitate, aceea de a da gag doar pe un anumit chat sau / si pe radio (voicecomm - K), adica a reprezinta > say (y) / b reprezinta > say_team (u) / c reprezinta > voicecomm ( RADIO - K ) sau putem sa dam gag pe toate odata.
Exemple de gag:
- cand vrem sa dam gag doar pe say (y) ar veni asa: amx_gag "nume" "timp" "a"
- cand vrem sa dam gag doar pe say + say_team ar veni asa: amx_gag "nume" "timp" "ab"
- cand vrem sa dam gag doar pe radio ar veni asa: amx_gag "nume" "timp" "c"
- cand vrem sa dam gag pe toate ar veni asa: amx_gag "nume" "timp" "abc"

3. Despre amx_blind
In cazul in care... un jucator care pare mai "but" si e suspect de wall si totusi nu vreti sa pierdeti timpul cu amx_ss / demo-uri puteti incerca aceasta comanda amx_blind pe jucatorul respectiv, in cazul in care jucatorul face frag-uri cu blind-ul on pe el atunci este clar wall, dar daca cere unblind si totusi tot e suspect de wall atunci reveniti la poze / demo. Blind-ul nu este nevoie sa-l tineti mai mult de 10 secunde, in aceste secunde stati spec si va uitati daca acesta se misca ca si cum nu ar avea nimic ( ecranul negru, asta face amx_blind ).
Exemplu blind:
amx_blind "nume" "1" / 1 - pornit / 0 - oprit.

4. Despre Harti
Inainte de a da un votemap este corect sa intrebati si jucatorii ce harti vor la votemap, insa nu bagati la vot tot ce se propune, adaugati la vot doar ce considerati ca este cazul, ca de exemplu cand sunt 4vs4 si jucatorii propun de_dust2, nu adaugati in nici intr-un caz harta asta pentru ca este o harta de 32 de jucatori deci este mare, bagati altceva ca de exemplu: de_dust2_3x3 si o alta harta la votemap.
In votemap trebuie sa fie minim 2 harti si maxim 4 harti. Numarul hartilor la votemap depinde de numarul jucatorilor, logic ca daca sunt doar 4 jucatori pe server nu bagati 4 harti la vot :O.
In ultimul rand dar si cel mai important, nu uitat sa dati /lastmaps inainte de a da la vot sa vedeti daca hartile ce doriti sa le bagati la votemap au mai fost, daca au mai fost, bagati altele.
In timpul zilei daca aveti timp sa stai pe server si sa adminati, nu uitati sa setati timpul hartii pe 35 de minute ( amx_cvar mp_timelimit "35" ) si sa schimbati harta la fiecare 5 minute ramase.
Atunci cand schimbam harta si se pot folosi AWP-uri si vreti sa le interziceti aveti sansa sa dati un vot ca de exemplu:
"amx_vote "AWP ON?" "YES/DA" "NO/NU"
In caz ca iese NO/NU atunci aveti dreptul sa actionati cu SLAY / KICK impotriva jucatorilor ce nu respecta votul.

5. NU VA BAGATI PESTE ALTI ADMINI
In cazul in care un admin deja a facut poze / cere wcd-ul unui jucator nu aveti dreptul sa va bagati peste acesta indiferent, ca injura nu injura, refuza sa dea pozele, adminul respectiv isi rezerva si are datoria sa dea ban-ul la maxim 5 minute dupa ce jucatorul refuza sa dea pozele,doar in caz contrar va permiteti sa actionati.

6. Despre ban, unban si ban-list
Motivul ban-ului trebuie sa fie unul CERT si INTEMEIAT, exemple: "Limbaj Inadecvat" "Wall" "Aim" "Speed" "Nume inadecvat", motivele de genul: "but" "pa" "retardat" etc. mai exact motive irelevante se vor pedepsi cu remove de acum incolo :).
In cazul in care amx_unban "nume" "steam id / ip" da o eroare ca de exemplu "The player's name was not found in the ban list" sau ceva de genul, atunci incercati doar amx_unban "steam id/ip".
Ban-List-urile vor fi verificate temeinic de acum incolo asa ca aveti grija ce motive puneti acolo! Nu uitati niciodata sa puneti SI DOVEZILE ce va sustine motivul banului altfel se contravine cu sanctiune.

7. Despre SS/DEMO
- NU MAI ADMINATI in timp ce sunteti in joc.
- NU MAI CERETI WCD-ul. Doar gradele Owner și Founder au dreptul sa ceara WCD. Veți efectua demo sau ss.
Ambele situatii depind de caz si anume ce considerati ca are acest jucator AIM / WALL / NO-RECOIL etc, evident ca la AIM / NO-RECOIL este inutil sa facem poze asa ca faceti DEMO , in cazul in care considerati ca are WALL atunci facem SS ( poze ).

Toti adminii sunt rugati sa dea LIKE acestui post ( ca au luat la cunostiinta aceste detalii ).

Edit Magician.

1. Nu este o rusine daca vreunul din voi nu stie o comanda. Exista amx_help. Daca nu va descurcati intrebati colegii.

2. De azi inainte, regulamentul este sfant. Cititi-l atent toti. Nu exista abatere. Trebuie sa fim seriosi toti dintre noi, pentru ca pierdem playeri.

3. Ban-listurile tututor adminilor exceptand fondatorii. Dovezile sa fie clare, nu discutabile. Pentru voi spun asta in cazul in care vi se face reclamatie sau cerere unban. Magie v-a postat noul regulament. Cititi-l si aplicati-l.

4. Pe server: dupa cum scrie si in regulament, cand suntem mai multi admini online, ne consultam intre noi. Va respectati intre voi si nu va bagati unul peste celalalt.

5. Orice problema exista intre voi, veti posta aici in staff only. Va voi face un topic special pentru a va rezolva problemele. Nu va certati pe server.Nu incepeti sa cautati ownerii pe steam/skype/fb/tinder/etc/. De aceea avem forum, ca sa vorbim aici.

6. Test Wargods poate fi cerut doar de gradele Founder și owner. 

7. Voi drept admini, nu sunteti obligati sa raspundeti in fata playerilor atunci cand va cer wg. Am vazut cazuri printre voi si nu e ok. Cand vi se cere wg, indrumati playerul pe forum. Sa va faca aici reclamatie. Daca sunteti curati nu vi se intampla absolut nimic, logic.

8. Indrumati cat mai multi playeri catre forum.

9. Nu va mai certati cu playerii. Daca le dati apa la moara, nu va vor respecta => se va ajunge la banuri inutile.

10. Fiti seriosi. Cum v-a spus si Magie, adminul este o mica responsabilitate.

Considerati ce v-am scris mai sus, cel mai bun sfat posibil pentru a va pastra adminele cat mai mult timp posibil. Ati vazut bine...multi admini nu s-au tinut de regulament si au luat remove. De cele mai multe ori pentru chestii banale.

Edited by Sm0kie
Noutate: Singurul jucator de care niciun admin nu are voie sa se atinga vreodata este ELROI LIVE IN ISRAEL. Va avertizez de acum ca sa stiti. Daca vreunul din voi ii face ceva vreodata, va primi remove+destroy+ban de la mine personal.
Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Make sure you read our Terms of Use and Privacy Policy.