Administrators MaGiE 104 Posted December 30, 2016 Administrators Report Share Posted December 30, 2016 Acestea sunt hartile de pe server! Puteti propune si voi adaugarea unor noi harti in acest topic. 1hp35hp35hp_2aa_dima2 - removedaim_ak-colt-deagleaim_ak-coltaim_aztecaim_mapawp_bycatorawp_gardenawp_indiacs_assaultcs_assault_minics_deagle10cs_deagle5cs_estatecs_havanacss_dust2x2css_india_gocss_train2x2de_aztecde_aztec_minide_cbblede_dustde_dust2de_dust2_3x3de_dust2_longde_dust2on2de_dust2x2de_dustyaztecde_infernode_inferno2sede_inferno2x2de_nukede_nuke2x2de_nuke_rarea - new addedde_prodigyde_survivorde_tornde_trainde_vertigofy_buzzkill - removedfy_clujfy_dealufy_pool_dayfy_snowhe_pool_nighthe_snowmini_dust2scoutmap Total harti: 48. SnNaKe, KennyS, Sm0kie and 2 others 5 Link to post Share on other sites
SnNaKe 94 Posted December 31, 2016 Report Share Posted December 31, 2016 Aim_crazyjump , awp_bycastor, awp_india_xmas , de_inferno_winter , de_tuscan, de_tuscan_2x2 cam astea le propun eu ! Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted January 4, 2017 Author Administrators Report Share Posted January 4, 2017 Toate mapele in afara de awp_india_xmas ( pe care nu am gasit'o ) au fost adaugate. SnNaKe 1 Link to post Share on other sites
RAJ 7 Posted January 7, 2017 Report Share Posted January 7, 2017 Propun de_westwood . O harta foarte frumoasa ,se poate juca si 5vs5 download - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/2692/ aim_ak-colt download - https://maps.cs-bg.info/maps/cs/15/ Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted January 10, 2017 Author Administrators Report Share Posted January 10, 2017 Ambele harti au fost adaugate + css_train2x2, de_westwood si fy_dick. Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted January 28, 2017 Author Administrators Report Share Posted January 28, 2017 Au fost adaugate hartile de_dust2_long, de_inferno2se si scoutmap. Magician, KennyS, SnNaKe and 1 other 4 Link to post Share on other sites
YvY 10 Posted February 11, 2017 Report Share Posted February 11, 2017 Awp4oneCsr_fyFy_csr_iarnaFy_csr_dust ( sunt multe, dar multe nu sunt publice )Css_dust2 + 2x2Css_dustMapele fy_csr le gasiti aici :http://awww.17buddies.net/17b2/Search/Tag/Pag/1/Fy_csr.htmlMape facute de tatu eugen (mai putin awp4one),fondatorul csromania ( el a facut si css train, a avut servere de cs din 2007, dar le-a inchis acum o luna )Are multe mape bune, multe nu sunt publice si au fost doar pe csr, o sa vorbesc cu el sa mi le dea si o sa va mai propun eu ce sa mai adaugati, daca vreti.Multumesc. Edit : Avem noroc :Bhttp://imgur.com/a/3QnFrMi-a gasit eugen harta pe care o cautam Intrati pe linkul asta si o sa vi se descarce automat, este o mapa gen snow, doar ca mult mai tare (parerea mea) + ca ajuta la diversificarea serverului !Csr_fy , nu mai dati de ea prea usor https://sourceforge.net/projects/temaps/files/Counter-Strike/fy_csr.rar/download Cătăliiiiin., Magician and KennyS 3 Link to post Share on other sites
YvY 10 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Pentru ca mapele pe care le-am propus nu s-au bagat, am decis sa fac o lista si mai mare si sa propun si mai multe pentru ca de ce nu O sa le impart pe 2 mari categorii : #1 Mapele aim / fy / aa / awp ( necesita playeri mai putini, le recomand ) - awp4one- csr_fy ( mapa unica, nu mai e cam pe nici un server in momentul de fata - LINK - https://sourceforge.net/projects/temaps/files/Counter-Strike/fy_csr.rar/download ) - fy_csr_iarna + fy_csr_dust ( link -http://awww.17buddies.net/17b2/Search/Tag/Pag/1/Fy_csr.html ) - aa_dima2 sau aa_dima3 ( e o mica diferenta)- aim_aztec- 35hp_5 ( se poate juca si 16vs16 lame si mi se pare super tare - o versiune mai mare la 35hp_2 ) #2 Mapele css, mape reproduse din cs:go folosind modelele din cs 1.6 ( pe romaneste, ai mapele din cs:go in 1.6 ) - css_dust + css_dust2 si 2x2- css_train + css_train2x2 (2x2 o aveti deja)- css_nuke + 2x2 + css_nuke_winter + css_nuke2 !!! ( are foarte multe versiuni )- css_kabul2 si css_kabul2x2- css_dust2_go + css_dust2x2_go- css_bycastor- css_india + css_india2- css_cbble ( cobblestone din cs:go ! )- css_overpass- css_vietnam- css_cache- css_dust2_remake- css_dust3+ MULTEEEE altele , Toate mapele sunt facute de un singur om ( cele css ) si anume Tatu Eugen, eu zic ca ar fi foarte bune si foarte frumos daca s-ar baga, schimba jocul + ca arata foarte bne si nu au lag ! ( am jucat pe server full doar mapele css si mergea perfect ) Omul asta a facut foarte,foarte,foarte,foarte multe mape ( si pt cs:go si pt 1.6 - are si mape de dr chiar ) inca de acum 10 ani, nu caut sa ma laud, dar pot spune ca ma bucur ca am jucat cu el inca de cand aveam nici 12 ani ( am jucat pe multe mape care nici nu sunt publice in momentul de fata pe serverul lui ).A anuntat recent ca renunta la tot ce tine de 1.6 si se apuca de un nou joc de la 0, d-asta a si inchis serverele si comunitatea. Sper sa ma ascultati / sa-mi acordati atentie macar de data asta si sa bagati cateva din ele Sunt in cautare de multe mape care mi-au placut, dar nu prea le gasesti... Daca stie cineva unde pot gasi awp_seray (o mapa destul de veche) sa ma anunte va rog.Multumesc p.s Ma contactati in privat in caz ca nu gasiti mapele sa va ajut cu link-uri Mapele lui eugen le gasiti toate aici :http://gamebanana.com/members/submissions/maps/515174 SnNaKe and KennyS 2 Link to post Share on other sites
Magician 228 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 Multumim. Ne vom uita peste ele si vedem ce si cum merge. Daca mai ai, adauga aici. Link to post Share on other sites
Sm0kie 844 Posted February 13, 2017 Report Share Posted February 13, 2017 unele din ele le-am incercat eu in trecut . Din 15 playeri 5 puteau sa intre pe server(cel putin pe dust2x2). Oricum , mai incercam si vedem , multumim ! KennyS 1 Link to post Share on other sites
YvY 10 Posted February 22, 2017 Report Share Posted February 22, 2017 Chiar daca nu am vazut sa se fi ocupat cineva de mape si probabil o sa mai astept mult si bne pana sa bagati ceva din ce am propus, o sa mai adaug la lista aia 2-3 mape : awp_dust ( printre cele mai bune mape de awp, parerea mea )fy_snow3 ( snow, doar ca are mai multe chestii, mai schimbi jocul )35hp_asto_rmk ( putin cam prea verde, dar imi place ) Mai am de propus, doar ca din moment ce nu s-au bagat nici cele de mai sus, o sa mai pastrez si pentru alte "ocazii" sa mai postez si alta data KennyS 1 Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted February 26, 2017 Author Administrators Report Share Posted February 26, 2017 Au fost adaugate hartile: 35hp_asto_rmkaa_dima2aim_aztecawp_dustcss_bycastorcss_cachecss_cbblecss_dustcss_dust2css_dust2_remakecss_dust2x2css_dust3css_indiacss_india2css_kabul2css_kabul2x2css_nukecss_nuke2css_nuke2x2css_nuke_wintercss_overpasscss_traincss_vietnamde_kabul_32fy_csrfy_csr_dustfy_csr_iarnafy_snow3 YvY and Key 2 Link to post Share on other sites
YvY 10 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Multumesc pt efortul depus Dupa cum am zis, mai am inca de propus niste chestii : - Scoaterea mapelor de genul : ( nu se joaca niciodata si nici nu cred ca o sa se joace pentru ca nu sunt prea cunoscute de toti )s_747cs_assaultcs_backalleycs_estatecs_havanacs_officecs_siegecs_italy - Sa se bage in locul lor : Css_assault ( are multe variante, tot de la eugen )css_aztec + 2x2Css_inferno (nu-l vad in lista + 2x2, poate nu a mers si d-asta, desi nu vad dc nu ar merge... )Css_italyfy_pool_day35hp_lava2 (nu mai e de gasit 35hp_5, era o mapa buna, dar vad ca a disparut, sigur a jucat-o cineva de aici, era populara pe severele de knife, o mapa mare pe care scria extreme, sigur e pe undeva, dar nu mai dau de ea asa ca mai bne bagati lava2) O sa mai propun, dar momentan ajung astea. p.s Mai incearca cu awp4one, e printre cele mai populare mape de awp pe serverele de awp ( suna ciudat, stiu ) ieri a mers, nu se poate sa nu mearga, e o mapa veche si foarte buna.BAFTAAA Link to post Share on other sites
Sm0kie 844 Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Multumesc pt efortul depus Dupa cum am zis, mai am inca de propus niste chestii : - Scoaterea mapelor de genul : ( nu se joaca niciodata si nici nu cred ca o sa se joace pentru ca nu sunt prea cunoscute de toti )s_747cs_assaultcs_backalleycs_estatecs_havanacs_officecs_siegecs_italy - Sa se bage in locul lor : Css_assault ( are multe variante, tot de la eugen )css_aztec + 2x2Css_inferno (nu-l vad in lista + 2x2, poate nu a mers si d-asta, desi nu vad dc nu ar merge... )Css_italyfy_pool_day35hp_lava2 (nu mai e de gasit 35hp_5, era o mapa buna, dar vad ca a disparut, sigur a jucat-o cineva de aici, era populara pe severele de knife, o mapa mare pe care scria extreme, sigur e pe undeva, dar nu mai dau de ea asa ca mai bne bagati lava2) O sa mai propun, dar momentan ajung astea. p.s Mai incearca cu awp4one, e printre cele mai populare mape de awp pe serverele de awp ( suna ciudat, stiu ) ieri a mers, nu se poate sa nu mearga, e o mapa veche si foarte buna.BAFTAAAYVY,multumim pentru propuneri. Te-as ruga sa deschizi un topic la "Discutii" unde sa propui mape/pluginuri s.a.m.d. Haide sa lasa topicul asta sa "respire" . Facem 15 pagini si o sa fie mai greut sa se vada cand se actualizeaza lista.Vreau sa fie topic liber doar cu mapele bagate si lista actualizata.Multumesc! YvY 1 Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted April 23, 2017 Author Administrators Report Share Posted April 23, 2017 Lista a fost actualizata, au fost adaugate hartile: cs_assault_1337 cs_canyon_assault cs_mariokart de_alexandra de_hellde_mirage de_nuke_rarea de_rally_2_8_31 fy_warzone ka_kart-race ka_roadwars_v2 olx_arena olx_map5s rc_sprint Magician 1 Link to post Share on other sites
Administrators MaGiE 104 Posted October 24, 2018 Author Administrators Report Share Posted October 24, 2018 Lista a fost actualizata. Link to post Share on other sites
Sm0kie 844 Posted November 23, 2018 Report Share Posted November 23, 2018 Lista a fost actualizata.Au fost adaugate urmatoarele harti:de_miragede_westwoodde_barcelonade_dust2_2x2_winter16fy_buzzkill Link to post Share on other sites
Sm0kie 844 Posted November 27, 2018 Report Share Posted November 27, 2018 Am adaugat !de_dust2_2x2_xmasde_dust2_nightde_dust2_snowxmas_crazytankcss_train_wintercss_mirage ELROI C.Z 1 Link to post Share on other sites
Recommended Posts