Jump to content

[Atak] Cerere admin Syko.


Recommended Posts

Nick: Syko.
Y|M/Skype(obligatoriu):TS.   Dis
Steam on /off : off
Varsta: 22
Experienta admin (timp): 3-4 ani
Esti dispus sa donezi? : pentru inceput nu..! dar intre timp vedem.
Admin de (noapte/zi): Ambele dar mai mult noaptea ca ziua merg la lucru
Ore jucate pe sv (link cu orele dumneavoastra): https://www.gametracker.rs/player/89.34.25.44:27015/Syko./
Cuvantul cheie din regulament :- Cuvantul cheie este iarna. (editat: 18.01.2019)
Link cu testul WarGods:  https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1972362

 

1.Care este comanda necesara pentru a muta un player la spectator si apoi in echipa Terrorists? amx_spec/amx_t

2. Cum poti afla ipul unui jucator care a parasit serverul? amx_ip/amx_showip/amx_lastip

3. Descrie pe scurt cum realizezi un demo si pentru ce cod faci demo-ul respectiv? faci demo la wall  si si la aim ca e mai sigur cu demo..

4. Cum schimbi nickul unui jucator si cand se schimba de catre un admin nickul unui player.? amx_nick nume /nume nou o faci cand are nick cu reclama sau injuratura
5. Care este timpul minim de asteptare pentru a primi pozele efectuate pe un player suspectat de wall?  5 minute sa dea pozele.

6. Situatie: pe server sunt 8 playeri. Da exemple de 2 harti pe care le vei supune la vot, exceptand hartile de_dust2x2 si fy_snow.    Fy_cluj /Awp_india /35hp. depinde ce vor si playeri

7. Situatie: pe server sunt 20 de playeri. Da exemple de 2 harti pe care le vei supune la vot, exceptand hartile de_dust2 si de_inferno. de_kabul_32/ awp_bycastor /de_nuke

8. Cum procedezi atunci cand un player aduce jigniri tie, serverului sau playerilor? Si ce faci daca dupa actiunea luata de tine, playerul nu inceteaza? acestia vor fi predati catre grade mai ridicate, pedeapsa fiind ban permanent?!

9. Descrie in cateva cuvinte de ce crezi ca este nevoie sa ai dovada banurilor postata in ban list.? Pentru a evita reclamatia. si ajutand la up activitate .si daca nu ai dovada nu are rost sa mai fii admin..ce facem dam ban degeaba ca asa vrem noi ca suntem admini si nush ce..nu asa merge ..da esti admin dar iti faci treaba corect.!!!!

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Make sure you read our Terms of Use and Privacy Policy.