Jump to content

MaGiE!!?

Administrator
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

MaGiE!!? last won the day on July 6

MaGiE!!? had the most liked content!

About MaGiE!!?

 • Rank
  Administrator General

Recent Profile Visitors

877 profile views
 1. Perfect de acord cu *Azhaire*. "arfe" nu este un argument din punctu' meu de vedere, iar discutia dintre KeyN si Pirate nu are nici o legatura cu "kick-ul" si "ban-ul" lui Edis asupra lui Becusor. Atat timp cat ca admin esti spec ca sa te uiti poate pe cineva si poate pentru prima oara.. ca doar da "admin de o zi" foarte bine zis si deja se leaga lumea de el in loc sa-l ajute sa se integreze. Eu am verificat LOGS si nu vad nici un motiv intemeiat pentru acel kick asupra lui Becusor, insa pentru acel ban se poate spune ca a avut o scapare Becusor, dar nici asa nu vad de ce BAN si PERMANENT si
 2. In urma discutiei in privat pe steam m-am decis ca meriti un PRO si de la mine.
 3. Lista a fost actualizata.
 4. Lista a fost actualizata, au fost adaugate hartile: cs_assault_1337 cs_canyon_assault cs_mariokart de_alexandra de_hellde_mirage de_nuke_rarea de_rally_2_8_31 fy_warzone ka_kart-race ka_roadwars_v2 olx_arena olx_map5s rc_sprint
 5. Adminii care vor TAG sau vor alt TAG trebuie sa lase aici un reply dupa modelul: NICK: STEAM ID: TAG VECHI: (daca aveti) TAG NOU: Tag-ul se pune pe STEAM ID asa ca acesta este necesar altfel nu veti putea detine un TAG. Nu abuzati de acest topic aveti intr-adevar sansa sa va schimbati TAG-u dar nu zilnic, maxim odata la 2 saptamani.
 6. Au fost adaugate hartile: 35hp_asto_rmkaa_dima2aim_aztecawp_dustcss_bycastorcss_cachecss_cbblecss_dustcss_dust2css_dust2_remakecss_dust2x2css_dust3css_indiacss_india2css_kabul2css_kabul2x2css_nukecss_nuke2css_nuke2x2css_nuke_wintercss_overpasscss_traincss_vietnam​de_kabul_32fy_csrfy_csr_dustfy_csr_iarnafy_snow3
 7. MaGiE!!?

  Cerere Admin YvY

  Acceptat ca Sergent! Da-mi PM cu Nick+Steam ID si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 8. Ceea ce ma deranjeaza pe mine este faptu' ca "nu ai inca ore" adica.. e putin tupeu ca nici macar o ora sa fi facut pe server si sa ceri admin deja, adica daca n-ai admin nu intrii pe server sau ce? Ca dovada ca nu te intereseaza serverul . Cat despre WCD nu stiu ce sa zic, te-am cautat pe Steam ID sa vad si alte scanuri de ale tale si acesta nu-mi prea inspira incredere: http://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=547222 Un alt motiv pentru care consider ca n-are rost sa ai admin aici este faptu' ca ai serverul tau , de asta poate "n-ai avut timp" sa intrii pe olx sa faci macar o amarata de ora j
 9. Acceptat ca Maior! Da-mi PM cu Nick+Steam ID si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 10. MaGiE!!?

  Cerere admin !

  Acceptat ca Sergent! Da-mi PM cu Nick+Steam ID si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 11. MaGiE!!?

  Slot YvY

  Acceptat! Da-mi PM cu Nick si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 12. Acceptat ca Colonel! Da-mi PM cu Nick+Steam ID si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 13. Acceptat ca Colonel! Da-mi PM cu Nick+Steam ID si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
 14. Acceptat! Da-mi PM cu Nick si Password, pentru a-ti seta o parola scrii in consola setinfo _pw "parola".
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Make sure you read our Terms of Use and Privacy Policy.