Jump to content

Sm0kie

EX Staff
 • Content Count

  674
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Other groups

Membru Premium

Sm0kie last won the day on May 6

Sm0kie had the most liked content!

About Sm0kie

 • Rank
  Fondator OnlyPlay România
 • Birthday 08/23/1990

Contact Methods

 • Skype
  ionut.sava23

Recent Profile Visitors

1,520 profile views
 1. M-am gandit sa schimbam putin atmosfera printr-un concurs Aveti sansa sa primiti cont Premium timp de o luna cu posibilitate de prelugire la urmatorul concurs . Ce trebuie sa faci ? E simplu 1. Lasa un reply aici cu un print in care sa fie vizibil numarul tau de posturi 2. Vino pe comunitatea noastra cu 20 de postari noi si utile in perioada 6/05/2020 - 15/05/2020 La sfarsitul concursului o sa fie nevoie de o noua dovada cu cele 20 de posturi ! Spor la posturi
 2. Salut ! Elroi nu este roman, probabil a fost oarecum păcălit de acel player. Nu cred ca e mare tragedie ca ai luat un gag, nu știu dacă merita sa faci o reclamație pentru un gag..puteai sa discuți cu el pe server despre motivul gag ului. O zi faina sa ai!
 3. Salut! Cel mai probabil ai vrut sa faci cerere de admin pentru serverul de cs (atak). Asta am înțeles eu din aceasta cerere. Aici ești pe secțiunea "aplica pentru grad" destinata forumului. Mai mult de atât acest model este pentru super moderator. Te rog sa mergi pe secțiunea serverului și sa faci o noua cerere acolo conform modelului.
 4. Va salut , Dupa cum probabil ati observat , de ieri serverul este offline Tin sa va anunt ca este o problema temporara , firma de host suporta niste modificari la clasa de IP , mai exact ip ul o sa fie schimbat . Speram sa rezolve situatia cat mai repede posibil . Revin cu edit si cel mai probabil cu noul ip ! Edit: Problema rezolvata , De astazi serverul are alt ip 89.34.25.44:27015 Va puteti conecta in continuare cu DNS (atak.onlyplay.r
 5. Salut ! Pentru o buna intelegere si colaborare intre noi ,rog toti adminii sa viziteze si serverul nostru de discord https://discordapp.com/invite/gbY5MHU Acolo putem sa ne cunoastem , sa discutam / rezolvam anumite probleme si bineinteles sa ne consultam in privinta unei decizii Va astept !
 6. De la mine ai pro Te rog sa folosesti un nume decent pe forumul nostru
 7. Am adaugat ! de_dust2_2x2_xmas de_dust2_night de_dust2_snow xmas_crazytank css_train_winter css_mirage
 8. Spune si mie , de unde ai luat tu timpul de asteptare pentru a primi pozele ? Ca din regulament nu cred. Te rog sa mergi sa citesti regulamentul ,tot ! E mic si foarte util.. Dai un edit si corecteaza greselile facute respecand regulamentul, respectiv raspunsul la toate intrebarile.
 9. Cerere lipsa de interes ! respins! t/c
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Make sure you read our Terms of Use and Privacy Policy.