Jump to content

iOnee

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

  1. Esti pe bune ? A cerut dovada domului "Blytz " (adminului) Nu te mai agita asa de tare prietene . Nu mor eu pentru serverul tau super populat prietene, cererea mea este 90% facuta doar pentru a vedea tu , supervizorule, ce oameni ai la "conducere". Imi da ban pentru ca joc decent, iar cand imi cere dovada (pe care nici in ziua de azi n-am inteles-o) iese de pe server apoi imi da perm. ban. NU E NEVOIE SA STRIGI DIN TASTATURA .
  2. Ce comunitate activa . *facepalm
  3. NICK: iOnee IP: 162.158.18.164 STEAM ID: ione_mircea DATA / ORA: 7/9/19 ~ 21:30 HARTA : de_dust2x2 (cred) ADMIN: Blytz ( foarte matur omul) DOVEZI: Am atasat o poza in care sper ca se intelege. Un mic rezumat, joc cs:go des, iar cs 1.6 nu am mai jucat de mult timp, drept dovada nu am stiut ce e acel un "wg", iar adminul Blytz super dotat a omis sa imi explice cum si ce trebuie facut, ba mai mult a si iesit de pe server dupa care a intrat si m-a banat permanent , (e si putin amuzant cum reactioneaza). Iar cand un prieten cu care jucam pe server, a intrebat de ce m-a banat, iar apoi i-a d
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Make sure you read our Terms of Use and Privacy Policy.